Algemene zaken

De commissie Algemene zaken behartigd de belangen t.a.v. de botenhaven (o.a. de wekelijkse controle, verwijderen illegale boten, algemeen onderhoud, overleg met eigenaren, toewijzen ligplaatsen en het organiseren bootwedstrijden. Ook de sponsor commissie is onderdeel van Algemene Zaken. Deze verzorgt nieuwe sponsoren en onderhoud middels relatiebeheer contacten met sponsoren, dit t.b.v. evenementen van de vereniging.

Contactpersoon voor Algemene zaken is Gert Dijkstra. U kunt hem bereiken via email az.hsvzwolle@gmail.com of op de donderdagavond tussen 18.30 en 19.30 uur in het clubgebouw.