Algemene info

Verenigingscontroleurs zijn onmisbaar binnen onze vereniging. Zij voeren op onze verenigingswateren positieve controle uit volgens ons controlebeleid en kunnen dit zowel individueel maar ook als team uitvoeren, op elk moment van de dag/nacht en zeven dagen per week.

Op dit moment hebben wij 2 gediplomeerde verenigingscontroleurs en 2 ondersteunende verenigingscontroleurs die binnen onze vereniging werkzaam zijn namelijk:

Bertjan Gerritsen met pas van Sportvisserij Nederland.
Klaas Keen (ondersteunend) met groene pas van de HSV
Roy Tien (ondersteunend) met groene pas van de HSV

2 leden hebben zich inmiddels aangemeld voor de cursus controle sportvisserij van Sportvisserij Nederland waardoor wij per november 2016 op 4 gediplomeerde verenigingscontroleurs uitkomen als zij slagen voor de cursus. Ons streven is er op gericht om op termijn uit te komen op 8 verenigingscontroleurs,zodat er 4 teams gevormd kunnen worden, één voor Zwolle Oost, Zuid, West en Noord.