Karpercommissie

De Karpercommissie heeft tot doel om, d.m.v. een actieve samenwerking met de belanghebbende partijen, de karpervisserij binnen de wateren van Hsv voor jong, oud, valide en minder valide karpervissers toekomstbestendig maken. Daarnaast organiseert de karpercommissie voor de diverse leeftijdsgroepen binnen de Hsv diverse evenementen zoals wedstrijden, jeugdkampen en voorlichtingsavonden.

De karpercommissie wordt in het bestuur vertegenwoordig door Antonie van Renswoude kc.hsvzwolle@gmail.com.
Overige leden van de karpercommissie zijn Pier Boomstra, Remco van der Molen en Matthew Jansen.