Samen binden

Vanaf januari 2021 hopen wij weer onze activiteiten als vliegviscommissie binnen de Hsv Zwolle op te pakken.
Binnen de Hengelsport Zwolle geven we invulling aan het vliegvissen door bijvoorbeeld in de wintermaanden iedere drie weken op een dinsdagavond samen te komen in het verenigingsgebouw om dan samen vliegen te binden. Daarnaast organiseren we regelmatig vliegvisdagen. En verzorgen we ook korte werpclinics onder leiding van Ronald Schaap.

De commissieleden zijn:
-Ronald Schaap (bestuurslid) Per 1 januari 2021.
-Adolfo Rigano (vliegbinden)
-Henk Drijfhout (algemeen)

Hieronder hebben we de datums voor de bindavonden op een rij gezet. Planning voor de eerste helft van 2021:

dinsdagavond
data volgen nog

Op de bindavonden is de deur van het verenigingsgebouw aan het Zerboltpad 2 in Zwolle open vanaf 1930u.

Hopelijk tot ziens!

vliegviscommissiehsvzwolle@gmail.com