Samen binden

Vanaf de nazomer van 2019 starten wij weer met onze activiteiten met de Vliegviscommissie van de Hsv Zwolle.

De Zwolsche vliegvisclub is binnen de Hengelsport Zwolle verder gegaan. Wij vormen binnen de Hsv Zwolle een eigen commissie.
De mede commissieleden zijn:
-Coen Verwijs (bestuurslid)
-Adolfo Rigano (vliegbinden)
-Ronald Schaap (werpen)
-Henk Drijfhout (algemeen)

Binnen de Hengelsport Zwolle geven we invulling aan het vliegvissen door bijvoorbeeld iedere drie weken op een dinsdagavond samen te komen in het verenigingsgebouw om dan samen vliegen te gaan binden. Daarnaast organiseren we regelmatig vliegvisdagen. En gaan we ook korte werpclinics verzorgen onder leiding van Ronald Schaap.

Hier hebben we de datums voor de bindavonden op een rij gezet:

1e  24-sep: hertenhaar
2e  15-okt: vrij binden
3e  5-nov: Klinkhamer special
4e  26-nov: vrij binden
5e  17-dec: zonker

Op de bindavonden is de deur van het verenigingsgebouw aan het Zerboltpad 2 in Zwolle open vanaf 1930u.

Hopelijk tot ziens!

vliegviscommissiehsvzwolle@gmail.com