jeugd commisie

De jeugd commissie van de Hengelsport Zwolle zet zich bijna dag en nacht in om voor de jeugd activiteiten als vis opleidingen, jeugd viswedstrijden en jeugdkampen te verzorgen. De scholen in en rond Zwolle worden door onze vismeester en vrijwilligers regelmatig bezocht om voorlichting te geven aan de jeugd en hen zo zowel theoretisch (in de klas) als praktisch (aan de waterkant) het vissen te leren.

In het bestuur wordt de jeugdcommissie vertegenwoordig door Roy Tien jc.hsvzwolle@gmail.com

Overige jeugdcommissieleden zijn Roy Tien, Arjan van der Scheer, Erik Hollander en Lorenzo de la Mar.